Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Pepinierele Roman Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pom fructifer Mar
15 lei
Brand
Soiurile:Jonathan, Prima, Florina
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Florina - Pom de vigoare mijlocie, cu fructe supramijlocii sau mari, sferic turtite sau tronconice, culoarea de fond galbena acoperita cu rosu anilina cu lenticele albicioase pe toata suprafata fructului. Pulpa consistenta de culoare crem, potrivit de dulce si slab acidulata placut aromata de calitate superioara pentru masa. Maturitatea de recoltare la mijlocul lunii octombrie, in zona colinara si la sfarsitul lui septembrie in zona de sud. Perioada de pastrare si consum este noiembrie- martie. www.pomifructiferi.com

Prima - Pom de vigoare mare, cu rezistenta foarte buna la boli (rapan, fainare). Fruct de marime mijlocie, de culoare galben-verzui acoperit de rosu pe partea insorita. Pulpa este suculenta, usor aromata, de consistenta buna care da posibilitatea de pastrare pana in luna decembrie. Epoca de coacere – a doua jumatate a lunii august.
www.pomifructiferi.com

Jonathan - Soi raspandit in cultura, de vigoare mijlocie, rezistent la ger, sensibil la boli. Fruct de marime mijlocie, sferic de culoare verzuie acoperit cu rosu carmin. Pulpa alb –galbuie fina cu aroma specifica. Se pastreaza bine . Maturitatea de recoltare: septembrie- octombrie.
www.pomifructiferi.com

Golden spur - Pomul este de vigoare mijlocie ,sensibil la boli, dar productiv si de calitate superioara. Fructele se pastreaza foarte bine daca sunt recoltate corespunzator. Acestea sunt mari, sfero-conice, costate, de culoare galbena cu puncte ruginii mari si rare. Pulpa este galbuie, crocanta, suculenta, pronuntat dulce, slab acidulata, cu aroma placuta. Maturitatea de recoltare: septembrie-octombrie.
www.pomifructiferi.com

Sir Prize- Pom de vigoare mare, coroana larga, uşor dezordonata cu forma fructelor mijlocii sau mari, alungita, aproape cilindrica neregulata, costata spre vârf, culoarea de fond verde gălbui spre galbena aurie, cu lenticele bine conturate netede, foarte cerate. Pulpa consistenta de culoare alb gălbuie, relativ moale, foarte suculenta, cu un gust armonios, destul de dulce, fin acidulat. Maturitatea de recoltare sfârşit de septembrie început de octombrie..
www.pomifructiferi.com

Idared- Pomul este de vigoare mijlocie, port semietalat, este foarte bun polenizator pentru alte soiuri, necesita rărirea fructelor. Fructele sunt mari, sferice sau sferice turtite, uşor costate, de culoare verde gălbuie sau galbene alburie, striate, acoperite pe din suprafaţa fructului cu roşu aprins, dând un aspect atrăgător fructului. Pulpa este alba cu nuanţa gălbuie, crocanta, suculenta, fina, dulce, acidulata, cu aroma slaba. Maturitatea de recoltare: octombrie.
www.pomifructiferi.com

Romus 3 -Pom de vigoare mijlocie, necesita rarirea. Fructele se pastreaza foarte bine daca sunt recoltate corespunzator. Soi cu fructe supramijlocii sau mari, ovoide, de culoare verde - galbuie acoperita cu rosu pe 2/3 din duprafata fructului. Pulpa consistenta de culoare alba, suculenta. Maturitatea de recoltare prima decada a luni august.
www.pomifructiferi.com

Starkrimson - Pomul este de vigoare mijlocie, tip spur, sensibil la rapan si fainare. Fructele se pastreaza foarte bine daca sunt recoltate corespunzator. Acestea sunt mari, tronconice alungite, costate, de culoare rosie cu lenticele. Pulpa este galbuie, usor verzuie, suculenta, dulce, aroma placuta. Maturitatea de recoltare: septembrie-octombrie.
www.pomifructiferi.com

Frumos de Voinesti - Pomul de vigoare mijlocie spre mare, cu coroana globuloasa, uşor alungita, deasa. Este relativ rezistent la ger si cu mult mai rezistent la făinare. Fructul de mărime mijlocie, 140-160g, de forma sferica, cu suprafaţa neteda. Culoarea de fond galbena-limonie, cea acoperitoare predominant rosu-portocaliu, cu dungi purpurii si cu puncte subcutanate evidente relativ dese. Gustul plăcut, dulce, cu aroma puternica. Epoca de coacere de la sfârşitul lunii septembrie pana in ianuarie, calitate optimă întrunind in noiembrie-decembrie.

www.pomifructiferi.com
Din Gura in Gura
Alte Produse